Julhandel

Det var verkligen knökfullt i bokhandeln idag när jag och D begav oss ut för att handla julklappar. Jag var inställd på att köpa ljudböcker, men de visade sig vara dyrare än jag förväntat mig, 270kr styck är lite för mycket för min del.

Efter mycket funderande beslutade jag mig för att köpa två engelskspråkiga pockets åt min far och två översatta Maeve Binchy pockets åt min mor. Vad min far tycker om att läsa är jag väl bekant med eftersom vi ofta läser varandras böcker, tyvärr var det lite knepigare att välja åt mor. Men hon har läst Maeve Binchy tidigare så det borde inte vara några problem hoppas jag.

Jag handlade inget åt mina bröder och det är inget vi brukar göra. Fast jag får noga prata med L i alla fall för han brukar köpa ibland fast att han aldrig får något i gengäld (det låter hemskt, men förra året gav han min bror ett foto på sig själv).

Ser framemot julen som vanligt, trots att vi ska fira hos min moster i år. Ibland har jag lite svårt att stå ut med hennes man. Julmat är väldigt gott och vi är tacksamt förskonade från odrägliga släktingar så det blir nog riktigt trevligt.

Annonser

0 Responses to “Julhandel”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
Sidor

Annonser

%d bloggare gillar detta: